poniedziałek, 18 lutego 2008

Нове діло редакційної колегії з Перемишля!!!




Нове діло редакційної колегії з Перемишля!!! Вже можна придбати в біблотеці Консисторії. Виняткова книжка, яка продовжує видавничі традиції Перемиської Єпархії, а в одночас вносить новий подих свіжости молодого покоління священиків і мирян архиєпархії.

Практичні всказівки для священиків і вірних що до Св. Тайни покаяння подає о. д-р Євген Попович - "Правові аспекти тайни покаяння".

На особливу увагу заслуговує праця п. Володимира Пилиповича - "Нравоученіє ієреом подобающеє - послання перемиського владики Георгія (Юрія) Гошовського". Владика, у своєму повчанні, в дуже оригінальний спосіб підчеркує особливий характер священства, а в одночас використовує цю особливість до поучення ієреїв до глибшого зрозуміння цієї тайни.

"1. Кожний з вас священники єст: Світ Миру; 2. Сіль земли ...Єжели єстесь сіллю земною, не попирай же ся ногами...

6. Учитель Закону Божия ... Єжели єстесь Учитель Закону Божия, для чого ж сам беззаконіє чиниш..." (с. 222 - 224) І багато, багато інших повчань.

Послання і проповіді, а також декрети і призначення, є стандартом того роду видань. Цей стандард дає змогу побачити, які зайшли зміни в єпархії. Варто знати хто є моїм протоієреєм-деканом!

Одним словом варто придбати і почитати.

о. Павло

Brak komentarzy: