wtorek, 5 kwietnia 2016

Подяка на прощання з парафією в Перемишлі



Слава Ісусу Христу.

Щоб висловити мою вдячність супроти цілої спільноти парафіяльної за тих спільно проведених шість років, було б треба написати довгий трактат. Тому дозвольте що виражу це словами Апостола Павла, мойого покровителя в небі. У Його словах є все що і я би хотів сьогодні всім вам сказати.
Всесвітліші Отці мітрати о. Євгене і о. Михайле, всечесний отче Павло, преподобні сестри, дорогі брати і сестри
"Павло, апостол Ісуса Христа, покликаний волею Божою, і брат Состен, Церкві Божій, що в Корінті [Перемишлі], освяченим у Христі Ісусі, покликаним святим, з усіма, що призивають на всякому місці ім'я нашого Ісуса Христа, Господа їхнього і нашого: благодать вам і мир від Бога, Отця нашого, і Господа Ісуса Христа.
Я завжди дякую моєму Богові заради вас за благодать Божу, що була вам дана в Христі Ісусі, бо ви в ньому всім збагатились, - усяким словом і всяким знанням, згідно з тим, як Христове свідоцтво утвердилося між вами. Тим то не бракує жадного дару ласки вам, що очікуєте об'явлення Господа нашого Ісуса Христа, який і укріпить вас до кінця, щоб ви були бездоганними в день Господа нашого Ісуса Христа. Вірний Бог, що вас покликав до спільности з своїм Сином Ісусом Христом, Господом нашим." (1 Кор. 1, 1-9)


Нехай Господь буде прославлений у всякому доброму ділі, яке здійснили ми разом!!!

Слава Ісусу Христу.
Перемильш, 04 серпня 2013 р. Б.

Brak komentarzy: